søndag, desember 17, 2006

til Tine

I dag har jeg hatt verdens absolutte mest fantastiske dag på jobb! Første dagen på sikker nesten 2 måneder har vi hatt blå himmel, frost og litt tåke... Til vanlig hadde jeg nok sittet inne mesteparten av en slik dag, men i dag har jeg vært ute på jobb hele dagen! Og når jobben går ut på å sminke små søte barn med røde kinn og fregner, for deretter ta bilde av dem, gi dem presanger og gå rundt juletreet med dem, ja da kan vel ikke dagen bli så mye bedre! Spesielt ikke når en er omringet av en million julelys (og det er ikke en overdrivelse men et nøyaktig tall!!), tusen juletre og høystakker (det kan nok være en overdrivelse, men det er nokså mange..) tusen små julenisser, korpsmusikk (julesanger :)), og snø (okey da så er det bare bobler/skum, men i dag var det så kaldt at det nesten frøs til snø ;))

jeg måtte jobbe 2 dager i julenissens hemmelige verden i kongeparken i år også... blir vel aldri ferdig med det stedet, eller hva sier du Egil :P?

Men selv om jeg har hatt en fantastisk dag, skulle jeg egentlig ønske at jeg kunne vært hjemme i dag å snakket med Tine i telefonen noen timer, for jeg regner med du er ute å feirer dagen din nå......menmen, me får ta d i mårå vennen! Legger ut bilder av bilen min...de er ikke så bra.for det var litt mørkt...og den nye høye madrassen min som stikker en meter opp over senga (okey..det var en overdrivelse) og som jeg første natta var livredd for å dette ned fra...og som jeg en gang sist uke faktsik datt ned fra!! :O

Leif Arne, må nok skuffe deg med bilbildene...om det nå enda hadde vært så vel at jeg bare hadde krasjet den gamle bilen et par ganger, den var der så mange bulker på fra før av at en krasj fra og til egentlig ikke spilte så stor rolle... men nå har far kjøpt en ny bil, og den gamle er solgt for knoksepris til en kamerat... men jeg skal se om jeg ikke finner noen bilder av den taipa støtfangeren, så skal jeg poste dem en annen gang..her e den høge madrassen på mitt sinnsykt fine, ryddete rom...hehe..i mårå ska eg pynta t jul trur eg...må meste d nå!

hmm...nå klarte eg visst isje å få lagt ut bilde av bilen ligavel..jaja..får prøva igjen litt seinare, men de komme!

Ingen kommentarer: